Christelijke begrafenisondernemer Zwolle

Adresgegevens

Zo blijven dan: Geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de meeste van deze is de liefde.

Ons persoonlijk geloof in Jezus Christus als Zoon van God is de basis van onze werkwijze, die zich kenmerkt als eerlijk, betrokken en vol warmte. U mag uw overleden dierbare toevertrouwen aan de Levende God. In dat proces van afscheid nemen en de uitvaart verzorgen, willen we u graag terzijde staan. We kunnen u regelwerk uit handen nemen en er voor u zijn zolang als u dat nodig vindt. Christelijke begrafenisondernemer Zwolle staat voor eerlijke en transparante dienstverlening die prijzen.

Wij hanteren een informele, persoonlijke en liefdevolle stijl van werken. Dat past namelijk bij onze visie. Een klein team, een grote zorg. We zijn een kleinschalige begrafenisonderneming en dat is een bewuste keuze. U heeft een vast contactpersoon die u terzijde staat en met u alle zaken rondom het komende afscheid regelt. Bij ons kunt u met al uw vragen terecht. Een klein team maar met grote zorg voor u. 

Wij staan een deel van onze winst af aan Dorcas. Deze organisatie komt op voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging.

Reinier en Gerda Gort-Veuger
Jeanne Abbing
Jan Mulder
Linda Ruitenbeek

Elias Christelijke begrafenisondernemer Zwolle
Lynnerkamp 25 
8014 DC  Zwolle

 

Offerte aanvragen